Антични мебели от чам

Античните мебели са много търсени на пазара. От тях, чамовите мебели се предпочитат заради тяхната широкоспектърност.

Дървесината им е мека и старее прекрасно. Една мебел от чам може да съдържа различни цветови нюанси в зависимост от своята възраст, състояние, както и как и кога е използвана. Например, един чамов стол за трапезария може да бъде много тъмен, ако е използван всекидневно и е лакиран често. Една чамова тоалетка, обаче, която е ползвана в друга част на дома, може да бъде в съвсем различен цвят. Разнообразието в оцветяването никога не може да бъде предвидено при чама, но винаги може да се разчита на топлината и уюта, който той създава.

Античен чам може да бъде открит под формата на практични мебели като маси, столове, мебели за спалня и бюфети. Дървесината е в изобилие и е лесна за обработка. Уменията, необходими за изработването на чамови мебели, може да не са толкова изтънчени, както тези за махагона или ореха, но тези мебели се харесват много днес. Те могат да бъдат еднакво удобни както в официална, така и в ежедневна обстановка.

Включването на антични чамови мебели в дома днес е невероятно забавно преживяване за повечето хора. Една чамова маса за трапезария може да бъде използвана както за хранене, така и на по-малко предвидими места. Например, може да се използва като мебел за фоайе или в комбинация с единичен стол. Когато се използва със стол или канапе, една кръгла чамова маса може да бъде великолепно място за събиране на семейни снимки или експонати от колекции. Съществуват и уникални дизайнерски решения с необичайно приложение на чамови маси. Една маса може да бъде срязана, разделена на две и използвана като нощни шкафчета. Възможностите са безкрайни, ако собственикът на дома или дизайнерът харесват чама.

Всяка стая от жилището е потенциален кандидат за чамови мебели. Детската стая става прекрасна с чамов комод, чиято горна част може да се използва и за преобличане на бебето. Трапезарията може винаги да бъде допълнена с чамови маса и столове. Гардеробите са идеални места за скриване на кални предмети, които не искате да бъдат внесени в дома Ви.

гр. Плевен
ул. “Княз Александър Батемберг” 7
До магазин Mr. Bricolage и Billa

LuxMebeli - Мебели от Холандия
0897 75 75 57

Общи условия   Политика на поверителност   © LuxMebeli - всички права запазени.

уеб дизайн   EtrixWebDesignBG

 
× НАЧАЛОПРОДУКТИРАЗПРОДАЖБАИЗЧЕРПАНИЗа насУслугиПОЛЕЗНОКОНТАКТИ