Европейски антични мебели

Европейските антични мебели са елегантни, красиви и романтични. Важно е да можете да видите разликата, която античната мебел може да внесе във Вашия дом и среда, но също така е важно да можете да намерите подходящия модел, отговарящ на Вашия вкус и на атмосферата, която желаете да създадете.

Европейските антични мебели могат да бъдат класически или романтични по дизайн и предназначение. Класическите мебели са с по-симетричен дизайн, балансирана конструкция, считат се за по-сериозни и величествени, и придават достолепен вид на Вашия дом. За разлика от него, романтичният стил внася по-емоционален и весел вид на интериора, създавайки усещане за лекота и спокойствие.

Европейските културни течения са оставили своя отпечатък върху античните мебели, достигнали до наши дни. Мебелите се създавали главно с практична цел: за съхранение, сядане или спане, а плоските повърхности се използвали за хранене или писане. Те, обаче, стават израз и на културата, цивилизацията, изкуството и занаятите, които заемали важна част от историята на европейската общност като цяло.

Всяка епоха е успяла да изрази собствените си художествени щения със създаването на някои от тези мебели, които днес се разглеждат повече като произведения на изкуството и по-малко като мебели, което може би е най-важният момент, който трябва да се вземе предвид, ако търсите антикварни предмети за дома си.

Ще се изненадате от броя, цените и дизайна на различните видове оригинални антични мебели, на които ще попаднете. Независимо дали гледате мебели в английски стил или от други европейски страни, цветовите комбинации и дизайнът на тези произведения на изкуството са уникални и определено си заслужава да ги притежавате и колекционирате.

гр. Плевен
ул. “Княз Александър Батемберг” 7
До магазин Mr. Bricolage и Billa

LuxMebeli - Мебели от Холандия
0897 75 75 57

Общи условия   Политика на поверителност   © LuxMebeli - всички права запазени.

уеб дизайн   EtrixWebDesignBG

 
× НАЧАЛОПРОДУКТИРАЗПРОДАЖБАИЗЧЕРПАНИЗа насУслугиПОЛЕЗНОКОНТАКТИ